Od stredy je videt vic hledacek - stale prevazuji Zemni, ale zacinaji se objevovat uz i vice Skalni.
Ahoj Niky1 a všichni,Niky1 píše: ↑pát 30. dub 2021 6:26:37Marku,ty se máš s tou skalní.Zrovna jsem se chystala zeptat jestli už má někdo skalní.
Já viděla včera hledat první kolem domu,jenže než jsem k ní doběhla už měla vše prozkoumané a letěla do výšky bůhví kam.Jen doufám,že se ještě nějaké hledající na zahradě objeví,jinak budu opět po několika sezonách bez skalních.![]()
U mě ještě skalní nezačaly hledat. Viděl jsem zatím jen jednu, přespávala na balkoně. Zatím jsem neviděl hledat ani rolní, spousta se jich pase.Niky1 píše: ↑pát 30. dub 2021 6:26:37Marku,ty se máš s tou skalní.Zrovna jsem se chystala zeptat jestli už má někdo skalní.
Já viděla včera hledat první kolem domu,jenže než jsem k ní doběhla už měla vše prozkoumané a letěla do výšky bůhví kam.Jen doufám,že se ještě nějaké hledající na zahradě objeví,jinak budu opět po několika sezonách bez skalních.![]()
NIky u me to bylo dnes podobne - ani jedna hledajici Skalni a ani se neobjevila ta ve stredu usazena - jen par krmicich se na broskvoni. Zato u me dnes armada hledajicich Zemnich - defacto co pulhodina odpoledne, to jedna hledajici, ale uz je nechytam - drzim si misto pro Skalni a predevsim Rolni