A zas mi vykousali dost hluboké prohlubně do polystyrenového dna.Příští rok musí jít do dřevěného nebo tam musím dát neprokousatelnou podložku.

Nádhera Niky. Tak to boli extra hniezda za to že su to polni.Niky1 píše: ↑pon 03. pro 2018 12:58:43Dnes jsem rozebrala poslední dva úlky s čmeláky polními a nechtělo se mi ani věřit kolik měli otevřených kokonů plus kupky nevylíhnutých.Rozložila jsem je do nádob s dnem 27 a 30 cm,která jimi byla pokryta.V té menší jsem jich napočítala víc než 400(nechtělo se mi to počítat vše a v té druhé větší jsem to ani nepočítala.Už od pohledu se jich zdálo ještě víc.
A zas mi vykousali dost hluboké prohlubně do polystyrenového dna.Příští rok musí jít do dřevěného nebo tam musím dát neprokousatelnou podložku.![]()
Niky, tak to je paráda. Kdy Ti letos přestali polní létat? U nás na vsi měli jedni lidé dva úly údajně s polními a stále úly stojí venku... Což už je celkem zbytečné a úly se akorát tím počasím ničí. Budu s nimi muset dát řeč až půjdu kolem....Niky1 píše: ↑pon 03. pro 2018 12:58:43Dnes jsem rozebrala poslední dva úlky s čmeláky polními a nechtělo se mi ani věřit kolik měli otevřených kokonů plus kupky nevylíhnutých.Rozložila jsem je do nádob s dnem 27 a 30 cm,která jimi byla pokryta.V té menší jsem jich napočítala víc než 400(nechtělo se mi to počítat vše a v té druhé větší jsem to ani nepočítala.Už od pohledu se jich zdálo ještě víc.
A zas mi vykousali dost hluboké prohlubně do polystyrenového dna.Příští rok musí jít do dřevěného nebo tam musím dát neprokousatelnou podložku.![]()