marek972 píše: ↑úte 17. dub 2018 17:08:58
Janku muzes trochu vic prozradit jak resis to video? Uz jsem nad tim taky premyslel a zkousel GoPro, ale to moc neni vhodne pro delsi nataceni. Zatim si musim jako ostatni vystacit s kaminkem
Marku používam tablet (iPad mini) ..po nahrávaní si to posúvam prstom na časovej osi, zrychlene spomalene prehravanie, behom 2 minut viem čo sa vše dialo za 1,5 hodiny

kdysi som nahraval aj na mobil... nejde na tej gopro nastaviť menšiu kvalitu videa?
Inak odchytil som aj úhorovú, (nedokážem rozoznať druh ale je o dosť menšia od skalní) a na videu kde som pozoroval polního sa prišla preletieť kolem úlov-spravila mizerný pamatovací let podobne ako polní.. zajtra si to natočím, bol by som moc rád

každopádne zajtra budem loviť lesního, už mám pre neho úl 22x22 s dvojtými stenami (3,6 cm) tak uvidíme..
A ešte k tej uhynulej rokytovej, je to smutné, niekedy sa jedna královna vzdá a uteče, inokedy bojujú až do konca

škoda že i Honzovi rokytová neostala.. mám tak nejak pocit že je to fakt ťažké tento druh ubytovať...minulý rok mi priletela sama do úlu, pravdepodobne vyšpehovala inú královnu (zemní)...po týždni sa ale stratila. ..prvý čmeláci ktorých som kdysi mal boli samousazení rokyťáci