Na sledovani zda se neobjevi prvni delnice nemam silu-dnes hodne fouka a cmelaci moc ani nechteji letat

No paráda, gratulace!
Honzo na ty rokytove bych se rad pristi rok zameril taky, ale proste nevidam je hledat. Na kytkach jsou videt, ale jinak neHonza79 píše: ↑pon 08. kvě 2017 18:37:41No paráda, gratulace!Já zase dnes litoval, že už mám plno. Dopoledne na zahradě hledala nádherná rokytová a dala by se i chytit. To je škody, to je škody...
Obyčejně vídám každý rok tak maximálně dvě matky. Letos je to už minimálně šestá. Asi se tu v okolí loni nějaké hnízdo povedlo.
Tak u nás se rokytové při troše štěstí chytit dají. Ale zatím mi nechtějí nějak zůstat zabydlení. Už dva roky po sobě stejný scénář - zabydlí se, 2 - 3 dny létá a pak zmizí...
To je moc pěkné. Gratuluju Niky! O nějaké speciální budce pro rokytové také uvažuju.Niky1 píše: ↑pon 08. kvě 2017 21:01:36Jak jsem několik roků neměla štěstí na skalní,tak letos se mi sešly nakonec 4.Ta první už má ode dneška i dělničky po 26 dnech.
![]()
Zahradní mě tu jen obšťastňuje každodenní návštěvou hluchavek,ale musí být ubytovaný nedaleko jako byla loni skalní,tak se zas možná příští rok dočkám i hledajících zahradních.Rokytoví nešli chytit,tak příští rok přímo u domu nachystám jednu nebo dvě budky s malým otvorem,aby tam nemohli ptáci a natřu na hnědo,moc se jím líbil náš hnědý štít domu.Třeba se nějaký nechá zlákat.
![]()