Niky moji jsou stejní, už jsem jich zachytl asi 6 a většinou se jim z klapky moc nechce, ale dělnice je vystrkají ven a zpět je už nepustí. Pak tam sedí, snaží se dostat zpět a nejsou schopni letu, když spadne na zem a chci ho přenést, tak jen popolétává tak 10cm a víc mu nejde, je jako ochromený, pak si vyleze do blízké růže a tam odpočívá, ale asi na konec odletí neboť pak už tam není a dole taky mrtvý není. Myslím si, že skalní ho vyhodí asi skoro hned jak se narodí, takže nemá čas se zmátořit a musí to stihnout až venku..... Jen jeden nebo dva mi odlétli hned, ale i oni byli stejně velcí jako starší dělnice. Asi je to jejich normální velikost (zas nemají důvod k velikosti, jejich život je stejně určen na pár týdnů...) . Matky zatím nemám nebo jsem je neviděl, teď nemám moc čas u nich sedět, bohužel. Asi tam hodím v úterý ,až nebudu v práci, kameru. Nemají na sobě žádné parazity ani nejsou nějak viditelně poškozeni a tak to beru asi u nich jako normální jev, ono i ty dělničky jsou proti matkám mimisové...
Prostě jednou větou vypadá jako chlap co dostal kopačky