Kyrosi,připomínám,že je to jen pokus,v samotném termoboxu bylo dost vlhko.
Termobox č.1 má 2x2 protilehlé horní otvory cca 32 mm,č.2 dva horní jeden vepředu a druhý z boku.V otvorech mám pro zpevnění vložku z černé jezírkové hadice.(Větrat začnu podle potřeby a venkovní teploty).Dole otvor pro klapku,která je přišroubovaná tak,aby vrut zajel kousek do vnitřní dřevěné krabice,jelikož jen v polystyrenu dobře nedrží.Víka bych u nich ve vedrech nechtěla zvedat,když tak jen v hodinách nejvyššího vedra,protože tam chci dát jen síťku proti mouchám ze sklovlákna,které se dostane v železářství na metry.U dřevěných to budu mít jinak.
Vnitřní krabice ne z OSB desky,ale ze spárovky které jsou v různých šířkách a délkách.Já zvolila šířku 20cm,protože se mi nechtělo vrtat otvory a 25 cm by už bylo asi moc

kvůli horním otvorům.V Obi jsou za dobrou cenu dvoumetrové "lišty" 32x18 mm,dala jsem si je nařezat tak,aby zůstalo přiměřené místo na kousek vchodové hadice vedoucí z klapky a na tu výšku 32 mm jsem postavila tu krabici(před tím jsem dala na dno termoboxu noviny-a reklamní z Kaufu a Globu ).
Na tuto dřevěnou krabici připnu připináčky síťku a nahoru položím než se vylíhnou dělnice a než se oteplí obdélník 2cm polystyrenu s 2cm větracím otvorem.Termobox mám tento
http://www.wespa.cz/produkty/termobox_s25.html ,ale musím tě upozornit,musí se otevřít a nechat
dlouhodobě větrat.Takže připravit by sis to mohl,ale složit a vyplnit teprve až ztratí ten pach.Dost mě to překvapilo,protože by potraviny asi načichly bez předchozího delšího odvětrání.

Čmelíny mám pod přístřeškem,takže nemusím řešit déšť.