Doufám, že to ochlazení všichni přečkáme s co nejmenším počtem ztrát.
Rapo,tak jsem včera dopadl taky,přišel ke mně na návštěvu Janko,podařilo se chytit lesní a taky dlouho nic...tak jsme po půlhodině otevřeli a taky zamrzla.Jak se vzpamatovala,poodletěla na hluchavky a za pár minut byla krásně čiperná,tak jsem zkusili ještě jednou ji usadit-po deseti minutách to samé...tak jsme ji už nechali odletět...
Kaosi,no mně se vrátila lesní,asi ještě neměla buňky s vajíčkama,jinak ale mrtvo...poletuje mi tam jeden rolní,šmejdí po česnech ale asi by se chtěl jen vsomrovat do cizího...usadil jsem jednoho nového lučního,jinak nic..
Ahoj Zdenda.Presne ako hovoríš za chvíľku bola čiperna.Viac som ju nechytal lebo mám skúsenosť že zamrzne znovu.Inak je to krásny čmeliak.Zdenda píše: ↑stř 17. dub 2019 10:05:18Rapo,tak jsem včera dopadl taky,přišel ke mně na návštěvu Janko,podařilo se chytit lesní a taky dlouho nic...tak jsme po půlhodině otevřeli a taky zamrzla.Jak se vzpamatovala,poodletěla na hluchavky a za pár minut byla krásně čiperná,tak jsem zkusili ještě jednou ji usadit-po deseti minutách to samé...tak jsme ji už nechali odletět...