To by možná ušlo...
https://biouly.cz/teplodrzna-vypln-ze-s ... do-cmelinu
Chov čmeláků v roce 2020
Karle,já mám také zásobu ,spíš jsem myslela co pak do budoucna.
Ale zřejmě bavlna přeci jenom bude,ale asi ne za tak dobrou cenu jako byl lintran.
S vlnou by to bylo při více úlcích velmi pracné.U těch králičích chlupů se prý má používat ty jemné z kterých matka vytváří hnízdo.
Pepane,dík za odkazy,ale tam to vyjde o dost dráž.Lintran stál 500gr 105kč a tam je 200gr za 77kč.
Ale zřejmě bavlna přeci jenom bude,ale asi ne za tak dobrou cenu jako byl lintran.
S vlnou by to bylo při více úlcích velmi pracné.U těch králičích chlupů se prý má používat ty jemné z kterých matka vytváří hnízdo.
Pepane,dík za odkazy,ale tam to vyjde o dost dráž.Lintran stál 500gr 105kč a tam je 200gr za 77kč.
Naposledy upravil(a) Niky1 dne stř 01. črc 2020 18:01:37, celkem upraveno 1 x.
- Hugo.008
- Stálý člen
Nechtěl jsem vyvolávat nějaký rozruch. Díky Jakubovi za pozitivní zprávu, trochu jsem na něj spoléhal a zároveň jsem chtěl aby byl včas informován o situaci na trhu . Pepanovi taktéž dík za uklidnění.
Dnešní vedrašlo být trochu přijatelněji.......
Letos jsem odsledoval, že zemní začínají létat ve 4:15 - 4:30 (kamera je ještě celkem potemnělá a už strkají do klapky), a skalní, až na pár jednotlivců, to rozjíždí až po 6. Večer pak zatahují po 21:30 všichni. Občas se objeví po 22 ještě objeví pokus o vzlet, ale většinou si to rozmyslí a vrátí se.
Co se nočního shlukování na klapce týče, tak v pondělí i úterý byl klid.
Všem přeji chladivý večer.
Dnešní vedrašlo být trochu přijatelněji.......
Letos jsem odsledoval, že zemní začínají létat ve 4:15 - 4:30 (kamera je ještě celkem potemnělá a už strkají do klapky), a skalní, až na pár jednotlivců, to rozjíždí až po 6. Večer pak zatahují po 21:30 všichni. Občas se objeví po 22 ještě objeví pokus o vzlet, ale většinou si to rozmyslí a vrátí se.
Co se nočního shlukování na klapce týče, tak v pondělí i úterý byl klid.
Všem přeji chladivý večer.