Kavcao,jsem moc zvědavá jestli se ti podaří nějakého úhorového ubytovat,chodbičku bych nedávala.

No Nevím..jedině jestli mi manžel nahonem vyrobí úlek.Dneska večer v půl7 jsem se vracela domů a první cesta k úlům..a metr od nich hledala obří skalní.To mi teda nedalo .Byl to fofr,za chvíli byla v úle.Myslela jsem, že asi nejspíš pobude na noc, pokud nevyletí hned.Ve čtvt na 8 vyletěla a předvedla perfektní zaměření...Vedle mám nějakou bíloprdelkatou/ale je menší,tak nevím co je zač/.Vyletěla ještě v18.45, v19.15 se vracela.Už se stmívalo.Ve třetím úlku by měla být zemní.Bílá prdelka a obří..ale ještě jsem jí neviděla, nebylo kdy to pohlídat, jen pohyb mechu ve vchodu.
Mě se na začátku stávalo to samé/a podezřele často/. Teď mám pocit, že se chytne skoro každá..Lepší usazování začalo tak týden po prvních hledacích čmeldách a prvních pokusech.Taky stopro hledaly, ale asi přeci jen nebyly ještě tak "nadržený"Takže nezoufej.To se zlomí.Jo a navíc, ty usazený vyletěly fakt až za hodinu!I ta skalní večer tam byla 45-50min.
JJ-u nas litaji teprve tyden, tak to bude mozna ono.kavcaa píše: ↑pát 31. bře 2017 20:38:51Mě se na začátku stávalo to samé/a podezřele často/. Teď mám pocit, že se chytne skoro každá..Lepší usazování začalo tak týden po prvních hledacích čmeldách a prvních pokusech.Taky stopro hledaly, ale asi přeci jen nebyly ještě tak "nadržený"Takže nezoufej.To se zlomí.Jo a navíc, ty usazený vyletěly fakt až za hodinu!I ta skalní večer tam byla 45-50min.
Mě dve určitě lítaj.Včerejší skalní nevím.V poledne byl vymetenej vchod od mechu, ale neviděla jsem jí.Dnes nebyl na nic čas.Snad zítra budu vědět víc.