Olo,ty máš plexi stříšku a přesto se ti klapka přilepila nebo ji nemáš?
Sroubky pouzivam nekolik let, ale na zacatku pouzivam takove velke pripinacky v barve klapky, abych nemusel pouzit moc velky sroub. Tohle se mi stalo poprve, jinak metoda funguje spolehlive
Niky, díky. Už jsem v tu skalní letos nedoufal. Všechno jde tak rychle a letos je tu skalních opravdu málo. Viděl jsem dvě hledačky, jednu z nich chytil... snad vydrží. Žádné navrátilce zde nečekám. Je ve čmelínu po loňských skalních a tam se nezadařilo. Takže snad jedině pačmeláci. Už dnes budu pomalu sklápět klapku.
Gratuluju Honzo - a pak ze nebude uz asi nic letatHonza79 píše: ↑stř 25. dub 2018 18:38:25Čeká mě několik dalších dní v práci, tedy bez možnosti dalšího možného odchytu.Tak jsem si řekl, že možná bude lepší zařídit se podle známého hesla "Lepší vrabec v hrsti...." a pokusit se obsadit poslední úl. A dnes se i dalo něco chytit. První pokus krásná zemní, vypadala podle hledání i zdravě. Bohužel úlek původně pro rokytovou bez vnitřní chodbičky nepřijala. Druhý pokus rolní, úlek ji zaujal a vrátila se.Viděl jsem ji 2x přiletět.
Tak už je všude plno, snad to i vydrží. Skalní se pěkně rozlétala.![]()