Děkuju Niky. Ty tu celkem lítají.Jsou celkem často vidět i na květech.
My dneska částečně úspěšní, další asi zemní se ubytovala, vrátila se hned,snad za 5-7min,ani jí nevadilo, že jsem kolem zrovna něco hrabala, byla soustředěná jen na tu díru

Janeku, nediv seJanek92 píše:haha Honzo, poklad ...pekne povedanédaj vedieť kedy budú dělničky.
... v dobrom závidím ohledne rokytových...čo by som za jendu jedinú královnu dalnaposledy som videl nádhernú královnu rokytového u p. Stuchla, bol to krásny zážitok keď sme pozorovali ako sa vracia do úlu, je taká dominantná
raz by som chcel aj jeho farebnú variantu, je celý čierny s bielym zadočkom
Kavcao, nevybírej a usazuj co jde, už není moc na výběr....kavcaa píše:M\slela jsem si, jak si budu vybírat a do dřevěnýho úlku usadim skalního.."ha ha ha".Budu ráda když ho nějaké zítra udám.
To je pravda.Honza79 píše:Kavcao, nevybírej a usazuj co jde, už není moc na výběr....kavcaa píše:M\slela jsem si, jak si budu vybírat a do dřevěnýho úlku usadim skalního.."ha ha ha".Budu ráda když ho nějaké zítra udám.
Janek myslí asi tuhle variantu. Nejsem si však jistý, zda se s ním můžeme v ČR setkat.Niky1 píše:Čmelák rokytový je i černý?Já jsem viděla jen s hnědou podobnou jako má má polní a pak s hnědou jako hořká čokoláda.
Niky1 píše:Admine,nevím proč je obsah Kavcai v citaci bílá bez textu,udělala jsem něco špadně?Děkuji.