Držím palce ať se všem daří.

Dal jsem delnicky zpet jak jste doporucovali, ale vzhledem k tomu, ze nechtely letat vubec ven a pres noc dalsi dve uhynuly, tak druhy den putovaly na nejblizsi salvej, kde se dlouho krmily a budou se mit jiste lepe nez uvnitr. Vic udelat neslo
Je prisroubovany u kazeho rohu k cmelinu - tohle je fotka po prvnim usazeni. Puvodne jsem chtel pouzit takove ty motylky, aby se dala rychle sundat ale byly moc velke a spatne se na ne nasazovala striska. A rohy jsem seriznul normalne rucni pilkou - zadna kotoucovka!Niky1 píše: ↑pon 10. črc 2017 6:04:06Marku,a máš ten rámeček volně položený nebo přišroubovaný?Dívám se,že máš lišty v rozích i pěkně seříznuté.To já nemám,kotoučovku nevlastním a ruční pilkou by to dopadlo katastrofálně.
Na jeden čmelín jsem síťku přilepila vodě odolnou náplastí z lékarny a pojistila připínačky.Je to dostačující,jen trochu nepraktické pokud by bylo třeba uvnitř něco provádět.
Moje matky skalních se vylíhly u hnízda z 12.4. a z 14.4. také ještě ne,i když je to mnohem silnější hnízdo,takže jsem čekala u nich matky dřív.![]()
Jsi šikovný!