Držím všem palce! Já mám neskutečnou kliku.Hájová LÍTÁ. ..a možná vůbec není hájová,já vlastně nevím co to tam mám za frajerku.Každopádně dnes 25 dní a viděla jsem jí přilétat.Na zemní je fakt prcek, na hájovou asi taky a málo žlutá...no to je fuk.Nová sousedka ze včíra vylezla v půl 1 je to krasavice.Včera se s tím po zavedení nemazala, za 10min byla venku a zaměřovala hódně důkladně ,pak až do večera lítala a při každým odletu znovu zaměřila.I dnes po výletu se otočila a ještě pohoupala před vchodem.Lučnice lítá celej den jak na pérko a stará zemní spatřena taky, chudák v tom větru nemohla trefit ani na česno.Ráno bylo hnusně, že by psa nevyhnal.Teď6°C a děsnej ledovej vítr, ale neprší.
....A můj nejhodnější manžel vyrábí další úl pro tu skalní

...Koncem příštího týdne má být snad konečně teplo, tak třeba...
eljerry, no pokud jí vidim vylétnout a nezaměřuje, tak klidně hned.Pokud jsi jí neviděl,tak když včera hledala a měla by zájem , nejpozději druhý den by měla přiletět /pokud ti nezamrzla v úlku na to bacha /.Ikdyž tu někteří psali, že se jim vrátily i za dýl. Ale čas kvapí.Dýl než den bych nečekala.Před KaŽDÝM usazením ,jsem načechrala výstelku, udělala volný prostor uvnitř po výlezu,přidala trochu vlhkýho mechu a namokřila kartonový strop/pomatlanej jílem/.Těm zemním se to asi takhle líbí.Loni jsem se dost trápila.Když nemám čas na ně koukat ,dám po zavedení trochu suchýho mechu do vchodu, abych věděla, že vylezla a nezamrzla mi tam.Pokud nevyleze, za hodinu jí vždycky pouštím.Při zavádění jí tam nezavírám .Buď chce prohlížet nebo ne..
Tak hodně štěstí