RX007 píše:
Jsem na tom stejně, skoro tři týdny létal lesní, po dvou dešťivých dnech žádný pohyb kamínku, tak jsem třetí den kouknul dovnitř a nic. Stejně jako loni u dvou čmelínů. Asi začátečnická daň. Skalní je naštěstí pořad činorodý, tak jsem si snad tu smůlu už vybral.
Říkám si jestli není lepší začít včelařit...
Já jsem se z toho poučil, že příští rok se nebudu radovat ze zaměřovacích tanců, z usazení, ale až z toho, když vylezou dělnice a královna zůstane v bezpečí uvnitř za klapkou. A tedy u mě, to byla naštěstí jen rolní, ale přijít o lesní to už je tedy pořádný pech, tu jsem u nás například ještě vůbec neviděl
Honza79 píše: ↑ned 20. kvě 2018 18:10:39
No tak u nás se zahradním celkem daří a i když to letos s usazením nevyšlo, tak věřím, že příští rok zase nějaké ubytuju. Mě mrzí, že ty skalní nějak ubývají. Tak si toho letošního vážím nejvíce.
Asi to není jen problém tvé lokality, jsme od sebe poměrně blízko a potvrzuji, že u mě skalní taky prakticky není. O to více mě mrzí, že ta co zaměřila a pak se do úlku jednou vrátila se pak už neukázala, protože bohužel jsem letos neviděl ani žádnou matku se krmit.