eljerry píše: ↑pon 15. kvě 2017 13:20:17
Já mám stejný názor ohledně té novoty. Čmelíny jsou nové, chodbičky také. Možná to není to pravé, co chtějí nebo potřebují.
Tak já Vám tu teorii kluci zkazim.Když jsem obsadila všechny úlky a nezbyl mi žádnej na skalní dala jsem mužskýmu limit 3 dny na výrobu nového. Mělo být jen 2 dny hezky a pak zas zima.Byla to jediná šance.Nahoru na střechu nahonem lepil a horkovzdušnou pistolí zaceloval lepenkovou střechu.Je fakt, že to má bez trubky /to bylo naschvál, pro skalní/.Do nové koupené "vaty " jsem namíchala trochu čerstvýho vlhkýho mechu, na dně úplně čestvé piliny z výroby úlku.Úlek ještě teď smrdí térem když svítí sluníčko

a na 2 pokus úspěšný usazení obří skalní.
Když chce, tak chce a když ne ani smrt nebere...
Eljerry vybíráš si nováčkovskou daň.Jakoby ty kulišandy věděly, když začínáme.Já se loni fakt neskutečně trápila s nulovým výsledkem na konci.A taky jsem viděla problém v novém úlku.Ale tím to nebylo.Prostě jsem neměla štěstí na tu správnou nadrženou, začala jsem uprostřed sezony a teprve sbírala rozumy a zkušenosti.A u našich zemních se mi osvědčilo dát ten navhčenej kartonovej strop a zvlhlý mech doprostřed výplně.Ikdyž ani to neplatí, protože ta moje silná zemní s dělničkama neměla nic z toho .
Příští rok začneš dřív , letos doladíš detaily a uvidíš jak to bude lítat.
Ale samo ti moc moc přeju, aby to klaplo už letos.