Ahoj Blanko, jsi fakt dobrá

a jen tak dál držím ti palce !Jo a mám taky Rakeťáky ve vycpaném rehkovníku tak jim říkám "podstřešáci" jako ty loni! Rapo ty taky válíš ! Josefe to jak jsi psal o těch zemních tak mě se stalo úplně to samé jako přes kopírák. Letos jsou velmi nenápadné ani nevím,že
mám nějaké čmeláky a to tam prosedím hodiny (musím taky dělat i něco jiného,ještě že jsou kamínky). Také velká úmrtnost.Viděl jsem sražené u cesty (velmi frekventovaná) možná to byli i moje a asi i neuvážené postřiky.Měl jsem obsazené skoro všechny úlky,lítaly a pak nic (jako u Honzy).Nebo jak lítají u souseda a nechtějí přeletět ke mně na zahradu, přesně jako u vás.Taky jsem odchytil pačmeláka jak vylézá od podstřešáků snad tam nenapáchal škodu! Bilance dvě Rokytové, jedna Rolní , jedna Luční,čtyři zemní (možná je nějaká Hájová). Čtyřikrát jsem zkoušel Skalní, bez úspěchu,jednou Lesní taky nic,Zahradní se buď krmily nebo už pak měly pyl ,tak že také nic

.Počasí ze zimy do léta a pořád vítr

, ale ovoce na stromech je oproti loňsku.
Jak říkám, královny hodně nenápadné a moc jsem si jich neužil,ale už lítají nějaké dělničky tak to snad bude lepší s pozorováním.
Kavčo ,jak to vypadá u mladých na balkonu?