Súhlas Honzo

každopádne je to zvláštne...o to viac dúfam že to dobre dopadne
Dnes som dokončil 2 mini úlky a šiel na lúku..dostal som sa tam ale až okolo 16.tej hodiny a nič moc

.. videl som asi 6x čm. zemního, 4 z nich absolútne bez záujmu..žiadny iný druh som nevidel, tak som šiel ešte k lesu na iné miesto a tam som natrafil na královnu hájového, tak som ju povozil v aute a asi sa jej to páčilo

na balkóne spravila pamatovací let, trval ale dosť krátko, tak uvidím, moc si prajem aby sa vrátila..bolo by som zase o trochu spokojnejší
Zajtra pôjdem okolo 11.tej ráno s 3 úlkami, dúfam že sa pošťastí. Musí! dnes som si počkal na moje dve královny, nevidel som ich celý týden, obe v pohode lietajú, mrazy zvládli bez problémov..
haha Honzo, poklad ...pekne povedané

daj vedieť kedy budú dělničky. Niky, gratulujem, super ! teraz to už dlho nepotrvá do druhej generácie, 10-12 dní /?/.. ta polní by mala ostať, to je takmer istota

daj vedieť, som zvedavý

..takisto vám v dobrom závidím ohledne rokytových...čo by som za jendu jedinú královnu dal

naposledy som videl nádhernú královnu rokytového u p. Stuchla, bol to krásny zážitok keď sme pozorovali ako sa vracia do úlu, je taká dominantná

raz by som chcel aj jeho farebnú variantu, je celý čierny s bielym zadočkom